UDRUGA
BRANITELJA
151.
SAMOBORSKE
BRIGADE


Sat povijesti na Trokutu 2019.

Sat povijesti na Trokutu 2018.

Sat povijesti na Trokutu 2017.

Sat povijesti - Bunker 2017.


Sat povijesti - Trokut 2016.


Sat povijesti - Trokut 2015.


NOVOSTI
15. 4. 2013.

Pripreme za komemoraciju na Trokutu 29. listopada 2013.

Kao što smo već izvijestili ove 2013. godine Sporazumom je na redu Zagrebačka županija oko organizacije i financiranja komemoracije poginulim hrvatskim braniteljima na lokaciji Trokut kod Novske 29. listopada. Sporazumom je dana financijska podrška Zagrebačke županije, te gradova Samobora, Svete Nedelje, Dugog Sela, Vrbovca te općina Dubrava Brckovljani i Rugvica uplatom na račun naše Udruge. Njime je imenovan provedbeni odbor kojeg čine predstavnici braniteljskih udruga iz tih lokalnih zajednica Nikola Tominc, Boris Mihočinec, Milorad Milenković i Ivan Bubnić. Do sada smo mi izradili nacrt prijedloga protokola, te prikupili po tri ponude za svaku vrstu aktivnosti potrebnih nam usluga. Odbor se sastao na svojoj prvoj sjednici 12. travnja u Samoboru, gdje su usuglašeni svi elementi komemorativnog skupa. Prije polaganja vijenaca Sv. misu predvodi naš dekan samoborskog dekanata vlč. Vlado Bogdan uz asistenciju dekana novljanskog dekanata vlč. Milana Vidakovića.
Tamburaško društvo „Ferdo Livadić“ bez naknade će sudjelovati sa VA “Samoborkama“ u kulturno umjetničkom programu, na čemu im zahvaljujemo. Tradicionalno i ove godine očekujemo preko 1000 sudionika iz Zagrebačke, Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.
Predbilježbe sudionika vrše se u tajništvu naše Udruge. Radujemo se što većem odazivu kako nas iz braniteljske populacije, obitelji poginulih, tako i od ostalog građanstva, a naročito školske djece.

Ne smijemo dozvoliti da žrtve naših kolega branitelja koji su svoj mladi život položili na oltar Domovine padnu u zaborav.

UDRUGA
BRANITELJA
151.
SAMOBORSKE
BRIGADE
Studio Imago - web design & development